Ryssen tar Gotland!

Genom högst opålitliga rykten har jag fått till mig att Ryssland har planer på att ta över Gotland, och det redan till sommaren! Hur det ska gå till kommer jag avslöja nu.

Den 3 juni kommer Ryssland att skicka över 20 000 personer för att fredligt flytta till Gotland, under veckan är det fullt pådrag med Almedalsveckan och ingen kommer att lägga märke till att ett stort antal ryssar befinner sig på Gotland. Almedalsveckan tar slut och alla, åker hem förutom ryssarna som bor kvar på Gotland. När sommaren börjar lida mot sitt slut och Gotlänningarna har tröttnat på att ha turisterna från öst kvar hos sig det är då Putin slår till och mobiliserar sig på Svensk mark. Genom att erkänna Gotland som utbrytarregion och att deras befolkning är en minoritet som nu blir kränkta ger han sig själv rätten att kliva rakt in i Gotland och ta över ön. Vips så har han Sverige i sin hand.

Skämt och sido, hur långt ifrån ”sanningen” ovan är vi? Själv är jag oroad över hur flata länderna i Europa visar sig vara. Man går ut och fördömer Putins agerande och eventuellt kommer sanktioner mot Ryssland. Kanske spelar Sverige inte playoff till fotbolls-vm mot Ryssland, kanske flyttas Champions League finalen från Ryssland…

Personligen tycker jag att det varit hög tid att ansöka om medlemskap i Nato länge, gå med i facebookgruppen https://www.facebook.com/groups/natojatack så skapar vi en opinion och trycker på samtliga politiska partier att agera i frågan, alliansfrihet fungerar inte längre.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *