vw, volkswagen, beetle-4891950.jpg

Bilverkstad finansierad av skattepengar

Det finns många saker som är galet i vår kommun, en av dessa är att kommunen har en verkstad finansierad av skattepengar som används för att laga både kommunen och privatpersoners fordon och redskap. Japp du läste helt rätt, dina skattepengar går till att laga privatpersoners (och folkvaldas) bilar.

Jag fick reda på detta under ett möte med Drift- och servicenämnden. Det uppkom en diskussion om punkten ”Gatukontorets reparationsverkstad” och vad för arbeten som utförs där. Under diskussionen säger nuvarande ordförande för DOS (S) att det går mycket bra att lämna in bilen där för att både byta däck och laga andra saker, det är bara fråga efter Kenneth, han kan laga allt. Det är alltså helt vedertaget att inom sossarna lämna bilen på reparation hos kommunen för att få det rabatterat på skattekollektivets bekostnad.

Själv hade jag ingen aning om att detta vansinne pågick. Med Socialdemokratiskt styre sedan grundande av kommunen, är det troligen flera saker vi vanliga inte vet om som försiggår bakom kulisserna.

En av de viktigaste sakerna som jag vill ändra på är att kommunen inte ska konkurrera med det privata näringslivet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *